Flowers always make people better, happier and more helpful,

they are sunshine, food and medicine to the soul.


Luther Burbank 1849-1926

BLOMMOR, MERA BLOMMOR!

VÅRA BLOMMOR

I butiken hittar du bland annat snittblommor i säsong, krukväxter, örter, perenner, trädgårdstillbehör, ljuslyktor och ljusstakar, amplar, inredning som krukor och vaser samt ätbara produkter, något för trädgårdshänderna och vackra kort till alla tillfällen.


Humlans Gröna är ansluten till Florister i Sverige och levererar blommor inom Linköping med omnejd. Det går också bra att ringa butiken direkt för beställning på 0736-878027 eller fyll i formuläret nedan.

Budavgift från 89 kronor beroende på om det är inom stadsgränsen eller utanför. 


HÅLLBARHET...

Humlans Gröna står för hållbarhet och har ett miljöreko tänk. Därför kommer jag inte att tillhandahålla syntetisk stickmassa (Oasis) eller cellofan.
Snittblommorna kommer i största möjliga mån vara säsongsbundna och Humlans Gröna har ett samarbete med snittblomsodlare utanför Linköping. Det kommer att finnas ett stort sortiment av torkade blommor - både egenodlat, närodlat och köpt material.

SKICKA BLOMMOR

Vill du skicka blommor inom Linköping?

Det går så klart utmärkt!

Budavgifen ligger mellan 55-385 kr beroende på om blommorna ska levereras inom eller utanför Linköping, samt om det är en vardag eller helgdag leveransen ska ske.


Fyll i formuläret bredvid så noga du kan med begärda uppgifter.


Skicka in din beställning. Inom kort får du en bekräftelse med vilken budavgift som gäller samt information kring betalning. Beställningen är inte giltig förrän betalningen är klar.