Besöksadress:
Kryddbodtorget 4
Gamla Linköping

 

Öppettider:
Måndag - stängt*
Tisdag - stängt*
Onsdag - 11-17
Torsdag - 11-17
Fredag - 11-17
Lördag - 11-16

Söndag - 11-16

* Går utmärkt att beställa blomleveranser via Florister i Sverige eller hemsidan.

På Google är öppettiderna alltid uppdaterade.

Humlans Gröna Blom- & trädgårdsbutik

I butiken hittar du bland annat snittblommor i säsong, krukväxter, örter, perenner, trädgårdstillbehör, ljuslyktor och ljusstakar, amplar, inredning som krukor och vaser samt ätbara produkter, något för trädgårdshänderna och vackra kort till alla tillfällen.

Humlans Gröna står för hållbarhet och har ett miljöreko tänk. Därför kommer jag inte att tillhandahålla syntetisk stickmassa (Oasis) eller cellofan.
Snittblommorna kommer i största möjliga mån vara säsongsbundna och Humlans Gröna har ett samarbete med snittblomsodlare utanför Linköping. Det kommer att finnas ett stort sortiment av torkade blommor - både egenodlat, närodlat och köpt material.

Humlans Gröna är ansluten till Florister i Sverige och levererar blommor inom Linköping med omnejd. Det går också bra att ringa butiken direkt för beställning på 0736-878027 eller fylla i kontaktformuläret - klicka här för att komma till det.

Budavgift från 89 kronor beroende på om det är inom stadsgränsen eller utanför. För mer information kring budavgifter klicka här.