Besöksadress:
Kryddbodtorget 4
Gamla Linköping

 

Öppettider:
13 juni - 19 augusti
Måndag - Fredag 10-17

På Google är öppettiderna alltid uppdaterade.

Under vecka 30 är butiken stängd

From 20 augusti ändrade öppettider

Humlans Gröna Blom- & trädgårdsbutik

I butiken hittar du bland annat snittblommor i säsong, krukväxter, örter, perenner, trädgårdstillbehör, ljuslyktor och ljusstakar, amplar, inredning som krukor och vaser samt lite ätbart, något för trädgårdshänderna och vackra kort till alla tillfällen.

Humlans Gröna står för hållbarhet och har ett miljöreko tänk. Därför kommer jag inte att tillhandahålla syntetisk stickmassa (Oasis) eller cellofan. Det kommer heller inte att säljas rosor på snitt såvida de inte är odlade på ett rättvist och hållbart sätt. 
Snittblommorna kommer i största möjliga mån vara säsongsbundna och Humlans Gröna har ett samarbete med snittblomsodlare utanför Linköping. Det kommer att finnas ett stort sortiment av torkade blommor - både egenodlat, närodlat och köpt material.

Humlans Gröna är ansluten till Florister i Sverige och levererar blommor inom Linköping med omnejd. Det går också bra att ringa butiken direkt för beställning på 0736-878027 eller fylla i kontaktformuläret - klicka här för att komma till det.

Budavgift från 89 kronor beroende på om det är inom stadsgränsen eller utanför. För mer information kring budavgifter klicka här.