Bordsdekoration / Snittblomsarrangemang

Ta med dig en vas, urna eller annat vattentätt kärl och gör en fantastisk bordsdekoration till ditt matbord, sideboard eller annan central plats i ditt hem.
Här använder vi material som finns i säsong - både levande och torkat. Eftersom jag eftersträvar att jobba hållbart så används ingen syntetisk stickmassa utan istället används material som ej innehåller plast. Det kommer att finnas alternativ stickmassa på plats. Workshopen inleds i vanlig ordning med inspiration och fika.

Kostnad för material inklusive fika: 449 kronor

Bukett & Bubbel

Här gör vi en maffig höstbukett med säsongens blommor och grönt ihop med torkat material. Du får tips på grunderna till "spiralen". Ha gärna med dig en vas som du vill att din bukett ska passa i. Under tiden vi binder våra buketter kommer det att finnas både bubbel och något tilltugg.

Kostnad inklusive bubbel (med eller utan alkohol), tilltugg och material: 549 kronor

Höstkrans

Nu är det tid att använda naturens material för att göra sig en vacker dörrkrans/dörrdekoration som lyser upp din ytterdörr under de mörkare månaderna.  Du kan också göra en härlig fönsterkrans som du senare kan tillsätta en liten ljusslinga i.

Kostnad inklusive material och fika: 449 kronor

Pumpadekoration

Blomsterdekorera en pumpa inför Halloween. Här får kreativiteten flöda - du får jobba med både levande och torkat material, använda limpistol och späcknål om du önskar. Allt material ingår i den här workshopen. Du behöver bara dyka upp och njuta av några timmars blomsterskapande.

Kostnad för material och fika: 495 kronor